Corona-update

Corona update 23 maart 2020

Zoals u waarschijnlijk zojuist heeft gehoord in de persconferentie van vandaag, zijn de maatregelen rondom het coronavirus weer aangescherpt. Onze branchevereniging heeft direct hierna een nieuwe richtlijn uitgegeven waarop wij niet anders kunnen dan de praktijk sluiten. Dit alles uiteraard in het belang van uw en onze gezondheid.

Deze maatregel gaat sowieso duren tot en met 6 april, wat daarna gaat gebeuren is voor nu onzeker. Wat voor ons wel zeker is; We willen er voor u zijn waar mogelijk. We blijven zoals u dat van ons gewend was telefonisch bereikbaar en kunnen u met adviezen, instructies en informatie te woord staan. Mocht u een vraag hebben kunt u gewoon bellen en zullen wij u direct te woord staan of zo snel mogelijk terug bellen. Mocht u behoefte hebben aan een langer telefonisch consult dan zullen wij dat met u inplannen. Tevens zal er een mogelijkheid tot een consult via beeldbellen gaan komen indien dit noodzakelijk wordt geacht door uw arts of specialist.

Mochten er vanuit het RIVM of branchevereniging nieuwe maatregelen komen dan brengen wij u hiervan op de hoogte.

Voor nu; blijf gezond, zorg goed voor elkaar en hopelijk tot snel.

Niña Pfennings en Els Kienhuis

Wilt u meer weten?

Als u na het lezen van de nieuwsbrief nog vragen heeft, aarzel dan niet deze aan ons te stellen. Ook als u meer informatie wilt, kunt u contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

046 - 45 212 10

www.fysio-gkp.nl