Corona-update

Covid-19 en onze praktijk - Sluiting t/m 28 april

update 2 april 2020

Hoe is het met u? We hopen dat u nog lekker in beweging kunt blijven, regelmatig een stukje wandelt, in huis af en toe de trap eens extra op en af loopt en met ramen wassen de schouders soepel houdt.

Klinkt simpel, maar wij beseffen dat u er op dit moment helaas een heel ander leef- en beweegritme op na zult houden. Waarschijnlijk zult u merken dat dit invloed heeft op uw lichaam. Zoals altijd willen wij blijven benadrukken hoe belangrijk het is uw kracht, conditie en beweeglijkheid op peil te houden.

Ook wij zullen gehoor moeten geven aan de oproep vanuit de overheid om tot en met 28 april onze maatregelen te verlengen. Dit betekent dat we telefonisch voor u klaar blijven staan, in de breedste zin van het woord. Mocht u vragen hebben, tips en/of adviezen nodig hebben of iets anders bespreekbaar willen maken met betrekking tot houding of beweging. Dan kunt u ons gewoon bellen op het bekende nummer.

Mochten er vanuit het RIVM of onze branchevereniging nieuwe maatregelen of adviezen komen dan brengen wij u hiervan op de hoogte.

Voor nu; Blijf in beweging, blijf gezond en laten we hopen dat we u snel weer mogen zien en behandelen.

Niña Pfennings en Els Kienhuis

Wilt u meer weten?

Als u na het lezen van de nieuwsbrief nog vragen heeft, aarzel dan niet deze aan ons te stellen. Ook als u meer informatie wilt, kunt u contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

046 - 45 212 10

www.fysio-gkp.nl