Marianka Nelissen

Marianka Nelissen

Ik heb veel ervaring in het behandelen van verschillende, maar ook complexe problematiek. Na 15 jaar werkzaam te zijn geweest in verschillende zorgprogramma’s binnen de gespecialiseerde GGZ heb ik samen met Josien de stap gezet naar onze eigen psychologen praktijk.
Ik ben opgeleid als integratief psychotherapeut, wat betekent dat ik werk vanuit verschillende stromingen en hieruit technieken gebruik welke ik van belang acht in de behandeling. Ik heb mij gespecialiseerd binnen de cliëntgerichte psychotherapie, de cognitieve gedragstherapie, schematherapie en EMDR. Ik ga hierbij klachtgericht te werk, maar heb ook oog voor het verhaal erachter zodat je inzicht krijgt in je leergeschiedenis en je bepaalde patronen leert herkennen en uiteindelijk kan veranderen, zodat je op de lange termijn terugval kunt voorkomen.
Naast psychotherapeut ben ik GZ-psycholoog, sta ik ingeschreven bij het register Schematherapie als senior schematherapeut, ben ik EMDR therapeut en aangesloten bij de Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen & Psychotherapeuten (LVVP).