Chantal Drummen

Chantal Drummen

Mijn naam is Chantal Drummen. Ik ben getrouwd en heb twee lieve, enthousiaste, grappige en soms een beetje ondeugende jongetjes.

Ik heb een bachelor in Life Sciences en na mijn opleiding ben ik direct begonnen te werken op de afdeling Klinische genetica van Maastricht UMC+. Daar probeer ik de genetische oorzaak te achterhalen van bepaalde ziektes van de patiënten. Dit is zeker interessant werk. Maar na 10 jaar te hebben gekeken naar de werking van het lichaam wilde ik mezelf verrijken door te gaan kijken naar de geest. Ik wilde heel wat anders en uit mijn comfort zone stappen. Omdat ik mijn kinderen en hun ontwikkeling heel leuk vind, maar ook zie waar zij wel eens tegenaan lopen of waar ik als ouder tegenaan loop, ben ik een opleiding Kindercoaching op HBO niveau begonnen.

Tijdens mijn opleiding en met mijn eigen ervaring is mij duidelijk geworden hoe de huidige snelle maatschappij invloed heeft op het kind, de ouder en het gezin. Ik heb het tot mijn missie gemaakt om ouder en kind te helpen in deze snelle maatschappij. Dit wil ik doen door hen bewust te maken van hun verbinding, die er eigenlijk altijd is maar soms wordt overschreeuwd door het snelle leven van nu. Dit heeft mij geïnspireerd om mijn eigen bedrijf Zentastisch te starten.